06 - 265 14 170

Over Rob de Raad - Aannemersbedrijf

Rob de Raad

Rob de Raad is al 12 jaar werkzaam als aannemer in Wassenaar en voor velen een bekend en vertrouwd gezicht.

Vooral door de flexibele en persoonlijke aanpak van Rob is al menig klant uit de brand geholpen: "Wij zijn 24 uur per dag te bereiken en weten dat je bij een lekkage of een deur die niet meer kan sluiten gewoonweg niet een antwoordapparaat kan inspreken, ook al is het zondagochtend". Dit in tegenstelling tot menig groot bouwbedrijf in Wassenaar. We zijn klein genoeg om u persoonlijk tot dienst te zijn en groot genoeg om echt grote projecten aan te pakken.

Wat Rob zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken, en zo heeft hij zijn eigen huis in het centrum van Wassenaar gebouwd, voorzien van alle moderne technieken zoals aardverwarming en zonne-energie en pompen, een ecologisch 0-huis, maar vooral een thuis waar hij samen met zijn vrouw en 2 zonen woont.

Dit alles met respect voor het milieu, bouwstijl en detail. Daarom kijkt menigeen het huis naar binnen en iedereen is hier dan ook meer dan welkom om te kijken naar het resultaat en zelf inspiratie op te doen. Juist deze gastvrijheid wordt gewaardeerd door nieuwe en bestaande klanten, het "live" bezichtigen van mogelijkheden, afwerking, eco-technieken, sfeerverlichting, verwarmde veranda's en kleurgebruik geeft ook vertrouwen in het kunnen van Rob.

Met name de extra services zoals het begeleiden naar speciaalzaken om daar naar tegels, keukens, badkamers, stoffen, kleuren etc. te kijken, evenals het verzorgen van vergunningen in samenwerking met onze eigen architect en juridisch advies met betrekking tot bijvoorbeeld bouwen en buren in samenweking met onze notaris en vastgoedadvocaat maakt dat wij echt een totaalpakket kunnen aanbieden. Dit pakket wordt normaalgesproken overgenomen door een binnenhuisarchitect of bouwbegeleider, wij bieden dit binnen ons bedrijf en als service aan. Dit bespaart zeker op de kosten en dat geld is leuker om aan het huis en de afwerking uit te geven. 

In 4 talen communiceren wij binnen de expatmarkt, waar veel klanten van ons uit bestaan. We weten dat er veel waarde gehecht wordt aan goed mailverkeer en het nakomen van gemaakte afspraken. Zeker als je de weg in een vreemd land niet weet, kunnen wij van alle kanten ondersteuning bieden. Veel van onze klanten verwijzen ons weer door naar hun collega's/vrienden en relaties en dat is iets waar we best trots op zijn omdat dat betekent dat we mooi werk afgeleverd hebben. Ze zijn blij met het totaalpakket, want lopen vaak vast bij gemeentelijke instanties of weten niet waar ze het beste voor een keuken kunnen kijken of een betrouwbaar schoonmaakbedrijf kunnen vinden. Door onze ervaring weten wij dit precies.

Van grote verbouwingen tot de kleinste klusjes, wij staan ervoor klaar!

Rob mag met recht een betrouwbare partner genoemd worden van diverse Wassenaarse makelaars, expat-aankoop makelaar, architecten en projectontwikkelaars met wie hij al jarenlang nauw samenwerkt.

De belangrijkste mensen hebben we onder ons dak. Dit maakt ons flexibel. 

Uiteraard beschikken wij over een vaste ploeg aan "hulptroepen" bij grotere klussen, waaronder metselaars, tegelzetters, schilders en vloerenspecialisten. Uiteraard allemaal onder de verantwoording en garantie van Rob de Raad Aannemersbedrijf.